ΒΡΕΦΙΚΑ

Ένα ολόκληρο σύμπαν, μια ζεστή αγκαλιά.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο: Oι μικροί πρωταγωνιστές της ζωής μας χρειάζονται αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια.

Κάθε παιδί που έρχεται στον κόσμο είναι ένα μικρό θαύμα που μεγαλώνει, εξελίσσεται και προσθέτει στην καθημερινότητα μας μπόλικες δόσεις μαγείας. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους τα παιδιά έχουν ανάγκη από θετικά ερεθίσματα που θα συμβάλουν στην σωστή τους ανάπτυξη. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήσαμε μια νέα, ανανεωμένη βρεφική σειρά επίπλων που διαμορφώνει για χάρη τους ένα ιδανικό, τρυφερό περιβάλλον.

Υλικά και χρώματα

Τα βρεφικά έπιπλα Laro κατασκευάζονται από τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες και βάφονται με οικολογικά χρώματα που έχουν ως βάση το νερό. Τα έχουμε σχεδιάσει βάση των αυστηρότερων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας του ΕΛΟΤ EN 716-1,2:95. Ξεχωρίζουν για τον κομψό, λιτό σχεδιασμό τους και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε υπέροχα υδατοχρώματα ή βελούδινους τόνους λάκας.

Τα έπιπλα

Η βρεφική μας σειρά περιλαμβάνει τη βρεφική κούνια ΑΠΛΟ καθώς και 2 σιφονιέρες σε διαφορετικές διαστάσεις.
Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο, το «ΑΠΛΟ» συνδυάζει τη διαχρονική αισθητική με τη λειτουργικότητα. Διαθέτει 3 θέσεις ύψους για το στρώμα, μπροστινό κάγκελο που κατεβαίνει και στη συνέχεια βγαίνει αν το θελήστε , αλλά και καμπυλοειδής σχεδιαστικές λεπτομέρειες για απόλυτη ασφάλεια κατά τη χρήση.

 

Ο σιφονιέρες Laro είναι τα απόλυτα συνοδευτικά κομμάτια για το αγαπημένο μας ΑΠΛΟ. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιήσαμε καπλαμά και μασίφ ξύλο ενώ τα εσωτερικά των συρταριών είναι από λευκή μελαμίνη. Διατίθενται σε δύο μεγέθη. Με μεγάλα ευρύχωρα συρτάρια και πρακτικά πόμολα είναι ιδανικές για να αποθηκεύετε τα πάντα: από ρουχαλάκια και παιχνίδια μέχρι παραμύθια και καλλυντικά.

laro-vrefika-closing