Η εταιρία

Τα παιδιά αποτελούν για εμάς έμπνευση.

Η διαμόρφωση του προσωπικού τους χώρου είναι το βασικό μας μέλημα από το 1977. Επενδύουμε στην υψηλή ποιότητα, στη σχεδιαστική ευρηματικότητα και στα ασφαλή υλικά για να δημιουργήσουμε λειτουργικά έπιπλα που διεγείρουν τη φαντασία και κάνουν τα παιδιά πραγματικά χαρούμενα. Γι’ αυτό η Larο είναι μοναδική.

Η Laro ιδρύθηκε το 1977 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση πρωτοποριακών βρεφικών και παιδικών επίπλων από τα καλύτερα φυσικά υλικά.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

LARO-Σχεδιακια-πολυμορφικών-σειρών-9-10NEW-2013

Σχεδιάζουμε πρότυπα, οικολογικά Ελληνικά έπιπλα για βρέφη και παιδιά. Το σχεδιαστικό μας τμήμα απαρτίζεται από εξειδικευμένους designers που αναζητούν καινοτόμες ιδέες αντλώντας έμπνευση από τον υπέροχο κόσμο της παιδικής καθημερινότητας.

Σκοπός μας δεν είναι απλά η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, αλλά η διαμόρφωση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος που θα συμβάλει στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών και θα προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες τους καθώς μεγαλώνουν. Οι πολυμορφικές σειρές επίπλων Laro έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα. Εξελίσσονται μαζί με τα παιδιά και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε δωμάτιο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Έχοντας ως βασική μας αρχή το σεβασμό προς το περιβάλλον παράγουμε παιδικά και βρεφικά έπιπλα από μασίφ -κατά κύριο λόγο- ξύλο, τα οποία βάφονται με οικολογικά χρώματα και βερνίκια που έχουν βάση το νερό. Με πρωταρχικό στόχο την εξασφάλιση της ποιότητας, δίνουμε ξεχωριστή σημασία στην επιλογή των πρώτων υλών και στην παραγωγή των προϊόντων.

Αναζητάμε πάντα τα καλύτερα φυσικά υλικά και όλη η παραγωγική μας διαδικασία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 (Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας) και ISO 14001:2005 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης).

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Στο δίκτυο των καταστημάτων Laro, οι συνεργάτες μας σας συμβουλεύουν και σας εξυπηρετούν προσωπικά με βασικό στόχο την κατανόηση των αναγκών σας. Μιλούν μαζί σας , μελετούν το χώρο του παιδιού και σας προτείνουν ξεχωριστές λύσεις για τις συνθέσεις των επίπλων και τη διακόσμηση των δωματίων.

Στα καταστήματα μας, εκτός από τις σειρές επίπλων, θα βρείτε ακόμη πρωτότυπα ξύλινα παιχνίδια, επιλεγμένα λευκά είδη & χαλιά, διακοσμητικά αντικείμενα καθώς και αποκλειστικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους του εξωτερικού.

AFTER SALES SERVICE

Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας μας σας παρέχει συμβουλές αλλά και τεχνική υποστήριξη για οποιαδήποτε επισκευή, συντήρηση ή μετατροπή απαιτηθεί ανεξάρτητα από την ημερομηνία αγοράς των επίπλων. Επιπλέον, λειτουργεί πλήρες τμήμα ανταλλακτικών για την υποστήριξη όλων των επίπλων εισαγωγής.