Η φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε μια απλή παραδοχή: Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής και η ελπίδα μας για το μέλλον.

Από τη στιγμή της γέννησης τους και κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης τους μέχρι να γίνουν ενήλικες θέλουμε να είμαστε δίπλα τους και να τους προσφέρουμε το καλύτερο. Σκοπός μας είναι να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον γεμάτο θετικά ερεθίσματα που θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά και να διαμορφώσουν έναν υγιή, ανεξάρτητο και δημιουργικό χαρακτήρα. Γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφη περιπέτεια από το να μεγαλώνεις!

laro_philosophy

Στοχεύουμε στην καλύτερη ποιότητα

Πολλοί μιλούν για ποιότητα. Εμείς μπορούμε να την αποδείξουμε.

Γιατί χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες. Το μασίφ ξύλο, από το οποίο κατασκευάζουμε τα περισσότερα έπιπλα Laro αποτελεί το πλέον φυσικό υλικό, φιλικό προς το άνθρωπο και το περιβάλλον που εγγυάται μοναδική αντοχή στο χρόνο ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ύψιστη ποιότητα κατασκευής. Επιπλέον, οι ινοσανίδες(MDF) και η μελαμίνη που επιλέγουμε για κάποια προϊόντα μας ανήκoυν στην κλάση Ε1( συμμόρφωση με το πρότυπο ΕΝ 13986) ενώ η μελαμίνη συνολικού πάχους 25 και 36 χιλ. εξασφαλίζει περισσότερη αντοχή και στιβαρότητα στην κατασκευή. Αλλά και τα χρώματα, τα βερνίκια και οι λάκες που χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια τηρούν τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας, είναι οικολογικά και έχουν ως βάση το νερό.

Όλη η διαδικασία παραγωγής μας είναι πιστοποιημένη με EN ΙSO 9001: 2008 (Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας). Πρόκειται για το πλέον διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο διαχείρισης ποιότητας το οποίο διασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων σταθερής ποιότητας και αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο οργάνωσης και διαρκούς βελτίωσης.

laro_philosophy2

Παρέχουμε τη μέγιστη ασφάλεια

Τα προϊόντα που απευθύνονται σε παιδιά πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι ασφαλή. Για εμάς αυτό είναι κανόνας.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των προϊόντων μας γίνονται βάσει των αυστηρότερων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και προτύπων ασφαλείας ΕΝ 747-1: 2012 και EN 716-1,2: 2008. Το προσεγμένο design και η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια των επίπλων μας ( πχ έπιπλα χωρίς αιχμηρές γωνίες, σωστές αποστάσεις ανάμεσα στα κάγκελα της βρεφικής κούνιας ) εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια κατά τη χρήση.

Φροντίζουμε επίσης να χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που σέβονται το περιβάλλον και προστατεύουν τα παιδιά. Οι κατασκευές μας από μασίφ ξύλο, καπλαμά ή μελαμίνη Ε1 θα κρατήσουν συντροφιά στα παιδιά για πολλά χρόνια, καθώς αντέχουν στο χρόνο. Τα οικολογικά χρώματα, τα βερνίκια και οι λάκες μας δεν διαθέτουν τοξικά στοιχεία, είναι απόλυτα ασφαλή και έχουν ως βάση τους το νερό.

Και δεν ξεχνάμε πως τα παιδιά θέλουν ένα δωμάτιο στο οποίο να περνάνε καλά!

Γιαυτό οι χώροι που διαμορφώνουμε έχουν όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τα παιδιά χαρούμενα. Όπως όμορφα, παιχνιδιάρικα χρώματα που ανεβάζουν τη διάθεση, φυσικά, ανθεκτικά υλικά που τα παιδιά χαίρονται να αγγίζουν αλλά και ευρηματικό σχεδιασμό που εξάπτει τη φαντασία και ανοίγει την όρεξη για παιχνίδι! Σκάλες, μυστικές κρυψώνες, χαριτωμένοι χώροι αποθήκευσης, εντυπωσιακές υφασμάτινες σκεπές, αυτοκίνητα , πειρατικά καράβια και κατασκευές αφιερωμένες στο ζωικό βασίλειο είναι κάποια μονό στοιχεία που κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών απλά απολαυστική.