ΒΡΕΦΙΚΑ

Ένα ολόκληρο σύμπαν, μια ζεστή αγκαλιά.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο: Oι μικροί πρωταγωνιστές της ζωής μας χρειάζονται αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους τα παιδιά έχουν ανάγκη από θετικά ερεθίσματα που θα συμβάλουν στην σωστή τους ανάπτυξη. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήσαμε μια νέα, ανανεωμένη βρεφική σειρά επίπλων που διαμορφώνει για χάρη τους ένα ιδανικό, τρυφερό περιβάλλον.

Υλικά και χρώματα

Τα βρεφικά έπιπλα Laro κατασκευάζονται από μασίφ ξυλεία και βάφονται με οικολογικά χρώματα που έχουν ως βάση το νερό. Σχεδιασμένα βάσει των αυστηρότερων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας του ΕΛΟΤ EN 716-1,2:95, ξεχωρίζουν για τον κομψό, λιτό σχεδιασμό τους.

Τα βρεφικά έπιπλα

Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο Poplar, το βρεφικό κρεβατάκι «ΑΠΛΟ» συνδυάζει τη διαχρονική αισθητική με τη λειτουργικότητα. Διαθέτει 3 θέσεις ύψους για το στρώμα και μπροστινό κάγκελο που αφαιρείται αν το θελήσετε. Όλες οι ακμές είναι στρογγυλεμένες για απόλυτη ασφάλεια κατά τη χρήση.

 

Η συρταριέρα Laro είναι το απόλυτο συνοδευτικό κομμάτι για το αγαπημένο μας "ΑΠΛΟ". Με μεγάλα ευρύχωρα συρτάρια και πρακτικά πόμολα είναι ιδανικές για να αποθηκεύετε τα πάντα: από ρουχαλάκια και παιχνίδια μέχρι παραμύθια και καλλυντικά.

laro-vrefika-closing