Τα πιο εργονομικά και λειτουργικά παιδικά γραφεία!

Εάν ψάχνετε να βρείτε το καλύτερο παιδικό γραφείο για το παιδί σας με προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, τότε βρίσκεστε στην κατάλληλη σελίδα.

Παιδικά γραφεία Moll

Η εργονομία που τόσο συχνά ακούμε και γράφονται σε πολλά περιοδικά δεν είναι μια απλή λέξη!!! Πολύ συχνά αυτή η λειτουργία υποτιμάται … Για την εταιρεία Moll είναι η "βάση" που στηρίζεται όλη η φιλοσοφία και η δημιουργία των επίπλων της. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία χρόνια,  η εργονομία έχει εξελιχθεί σε μια επιστήμη για το τρόπο λειτουργίας των βέλτιστων συνθηκών εργασίας. To ζητούμενο είναι να λειτουργήσει το σώμα μας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα, χωρίς σκελετικά προβλήματα υγείας. Αυτό αφορά μικρά παιδιά αλλά και μεγάλα παιδιά!!!

Τα παιδιά, στη σύγχρονη κοινωνία μας,  μόλις ενταχθούν στις σχολικές βαθμίδες ξεκινούν να αφιερώνουν πολλές ώρες μελέτης και ανάγνωσης στο παιδικό τους γραφείο.  Καθώς μεγαλώνουν βαθμιαία ο χρόνος μελέτης αυξάνεται, τόσο που ανταγωνίζεται κάθε ενήλικα που εργάζεται…

Είναι το παιδικό γραφείο κατάλληλο για το σώμα του;

Ένα καλό παιδικό γραφείο πρέπει να έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την ανάπτυξη και την εξέλιξη του σώματος του  παιδιού. Πρέπει να έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κάθε παιδί, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παρουσιάζονται σκελετικά προβλήματα στην πλάτη. Πρέπει να είναι δυνατή η αλλαγή του ύψους, του πλάτους, του μήκους, της μορφής και της κλίσης.  Πρέπει να μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στις φυσικές συνθήκες κάθε παιδιού στις αντίστοιχες δραστηριότητες.

Γιατί τα γραφεία των παιδιών πρέπει να μεγαλώνουν;

Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, η στάση του σώματος τους αλλάζει,  επομένως τι καλύτερο να έχετε στην κατοχή σας ένα γραφείο που να αναπτύσσεται μαζί με το παιδί σας. Είναι το καλύτερο που μπορείτε  να κάνετε για να φροντίσετε την πλάτη του παιδιού σας αλλά ταυτόχρονα για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Το ρυθμιζόμενο ύψος για το παιδικό γραφείο

Ένα καλό παιδικό γραφείο πρέπει να μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στο ύψος του σώματος του παιδιού ξεκινώντας από την προσχολική ηλικία.

Το γραφείο με την κεκλιμένη θέση ανάγνωσης

Τα παιδικά γραφεία Moll  έχουν τη δυνατότητα για κεκλιμένη επιφάνεια εργασίας,  η οποία ρυθμίζεται εύκολα και η θέση αυτή είναι κατάλληλη για ανάγνωση. Είναι ο καλύτερος τρόπος για τη στάση του σώματος και του αυχένα.

Όλα  παιδικά γραφεία Moll  είναι κατασκευασμένα από ανθεκτική και εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη,  η οποία συνδυάζεται με ξύλινα και μεταλλικά στοιχεία ασυναγώνιστης αντοχής. Ο στόχος της εταιρείας, είναι να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς πελάτες,  τα παιδιά.

Τα παιδικά γραφεία  Moll διατίθενται σε τρεις βασικές κατηγορίες.

Tα γραφεία Champion και Champion Compact  της σειράς FORM

Τα γραφεία Winner και Winner Compact της σειράς ΝΕW BASIC

Τα γραφεία JOKER.

Κάθε έκδοση μπορεί να συνδυαστεί με ειδικά καθίσματα, συρταριέρες, αξεσουάρ και φωτιστικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα γραφεία Moll μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Στην Ελλάδα τα παιδικά γραφεία Moll  μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα  Laro.

Παιδικά γραφεία Moll

Παιδικά γραφεία MollΠαιδικά γραφεία MollΠαιδικά γραφεία Moll