Γραφεία για δεξιόχειρες αλλά και για αριστερόχειρες

Ζώντας σ’ έναν κόσμο σχεδιασμένο μόνο για τους δεξιόχειρες,  οι αριστερόχειρες έχουν κάθε λόγο να ζουν το δικό τους εφιάλτη όταν πρόκειται να κάνουν απλά, καθημερινά πράγματα. Οι αριστερόχειρες δυσκολεύονται να κόψουν με το ψαλίδι, δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν το ποντίκι του υπολογιστή,  δεν μπορούν να γράψουν σε τετράδιο σπιράλ!!! Εάν αναφερθούμε στη μουσική, πως να παίξουν κιθάρα, βιολί ή και κάποιο πνευστό;

Είναι αλήθεια ότι τα παλιότερα χρόνια,  τα παιδιά,  καταπιέζονταν από τους γονείς τους να μη χρησιμοποιούν το αριστερό χέρι. Κάτι που σήμαινε σκληρή προσπάθεια, που τις περισσότερες φορές είχε αρνητικά αποτελέσματα. Το παιδί ήταν αναγκασμένο να προσπαθεί να γράψει με το δεξί χέρι αντιμετωπίζοντας έτσι μεγαλύτερη δυσκολία σε σχέση  με τους συμμαθητές του. Όμως σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Καταρχήν, οι αριστερόχειρες δεν είναι αδέξιοι. Σπουδαίοι αριστερόχειρες έδειξαν τη μεγαλοφυΐα τους όπως: Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης, ο Νεύτωνας, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Μιχαήλ Άγγελος, ο Μπετόβεν, ο Ναπολέων, ο Αϊνστάιν κα. Επομένως,  δεν είναι κάποιο μειονέκτημα που να «χαρακτηρίζει» και να στιγματίζει το παιδί. Δυσκολεύει απλά τις καθημερινές , δραστηριότητες του παιδιού.

Όμως εμείς στη Laro έχουμε τη λύση για να γίνει η καθημερινότητα όλων των αριστερόχειρων παιδιών πιο εύκολη,  με την ποιότητα και την ασφάλεια της Moll!!!

Παιδικά γραφεία και για αριστερόχειρες. Όλα τα εργονομικά προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν στους ανθρώπους. Έτσι,  και τα εργονομικά γραφεία της Moll είναι ιδανικά γραφεία για δεξιόχειρες αλλά και για αριστερόχειρες.

Τα παιδικά γραφεία Moll  διαθέτουν Ειδική Εργονομία και για τους αριστερόχειρες. Πώς;

Τα σύγχρονα παιδικά γραφεία έχουν ρυθμιζόμενες επιφάνειες που μπορούν να γέρνουν, επιτρέποντας έτσι μια χαλαρή στάση όταν γίνεται κάποια δραστηριότητα όπως ανάγνωση, ζωγραφική, γραφή. Με το νέο διαμοιρασμό Winner, η επιφάνεια εργασίας του γραφείου μπορεί να χωριστεί, με δυνατότητα κλίσης ενός μέρους. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη θέση της κεκλιμένης επιφάνειας εργασίας και να την προσαρτήσει στο γραφείο είτε δεξιά,  είτε αριστερά. Το σταθερό οριζόντιο τμήμα της επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιείται ως επιφάνεια αποθήκευσης,  όπου υπάρχουν σημαντικά αντικείμενα. Για τους αριστερόχειρες χρήστες, το τμήμα με τη δυνατότητα κλίσης είναι τοποθετημένο στα δεξιά, για να μπορούν να φτάσουν τα μολύβια και τα άλλα σκεύη με το αριστερό χέρι - όπως συνηθίζουν χωρίς να ζορίζονται. Για τους δεξιόχειρες, είναι το αντίστροφο.

Εννοείται ότι η πρόταση που σας παρουσιάζουμε διατηρεί όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ποιότητας της Moll. Όπως το ρυθμιζόμενο ύψος,  η ανθεκτική και εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη,  η οποία συνδυάζεται με ξύλινα και μεταλλικά στοιχεία ασυναγώνιστης αντοχής. Ο στόχος της εταιρείας, είναι να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς πελάτες,  τα παιδιά!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της νέας σειράς Winner  Split:

Επίσης,  μπορείτε να δείτε και τα γραφεία Champion και Champion Compact  τα οποία είναι και για αριστερόχειρες.

Κάθε έκδοση μπορεί να συνδυαστεί με ειδικά καθίσματα, συρταριέρες, αξεσουάρ και φωτιστικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα γραφεία Moll μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Στην Ελλάδα τα παιδικά γραφεία Moll  μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα  Laro.

Παιδικά γραφεία και για αριστερόχειρεςΠαιδικά γραφεία και για αριστερόχειρες