Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να βλέπεις ένα παιδικό χαμόγελο!!!

 

Σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε λόγω Κορωναιού, τα παιδιά,  μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ…Στηρίζουμε τα παιδιά με αγάπη, κατανόηση αλλά και με ατελείωτο παιχνίδι.

Εάν ψάχνετε μοναδικά αλλά και χρηστικά δώρα για τα παιδιά σας εμείς, από τα καταστήματα Laro ( τηλεφωνικές παραγγελίες ) σας έχουμε τις καλύτερες ιδέες και προτάσεις!!!

Δώρα για παιδιά Laro

  • "Μια παιδική χαρά στο σπίτι σας!" Η μοναδική κούνια εσωτερικού χώρου Laro προσαρμόζεται πανεύκολα και χωρίς τρύπημα στις πόρτες του σπιτιού σας, χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα ανάρτησης που διαθέτει. Διαθέσιμα χρώματα: ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΠΛΕ, ΕΚΡΟΥ
  • Καταπληκτικά μικρoέπιπλα για μικρά παιδιά. Καρεκλίτσες, σκαμπουδάκια, τραπεζάκια.
  • Το κλασικό ξύλινο αλογάκι με τη λιτή του φόρμα  από ανθεκτικό μασίφ ξύλο.
  • Αγοράστε το ωραιότερο δώρο που μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας. Το καταπληκτικό παιχνίδι σαν περπατούρα - κούνια - ποδηλατάκι 3 σε 1,  για παιδιά από 9 μηνών έως 3 ετών, θα το βρείτε μόνο στα καταστήματα laro (τηλεφωνικές παραγγελίες ).
    Αποκτήστε αυτό το παιχνίδι,  για παιδιά που μόλις ξεκινούν να περπατούν, να απολαμβάνουν το παιχνίδι καθώς μετατρέπεται με την ανάπτυξη του παιδιού σε κούνια ποδηλατάκι χωρίς πετάλι.
    Εσείς, επιλέγετε το χρώμα για το τιμόνι και για τη βάση καθώς  οι ρόδες πάνε σετ με το χρώμα του τιμονιού.

    Προσοχή!...Το παιχνίδι είναι ειδικά κατασκευασμένο για μικρά παιδιά και οι τροχοί του δεν κάνουν γρατσουνιές στο πάτωμα του σπιτιού!
  • Η παιδική σκηνή για να παίζει με τις ώρες...Ένα παιχνίδι που αντέχει στο χρόνο, είναι δημιουργικό, εξάπτει τη φαντασία και γίνεται η αγαπημένη μυστική κρυψώνα…. και αυτό είναι μόνο η αρχή… Με φαντασία οι ωραιότερες παραμυθένιες ιστορίες μόλις τώρα ξεκινούν...