Τα πιο ωραία θεματικά παιδικά κρεβάτια είναι εδώ...και θα τα βρείτε στα καταστήματα της Laro!!!

Θεματικά παιδικά κρεβάτια για κορίτσια και για αγόρια.

Η διακόσμηση και η διαμόρφωση του παιδικού δωματίου είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Το δωμάτιο του παιδιού είναι αδιαμφισβήτητα το βασίλειο του, όπου μέσα σε αυτό αναπτύσσει την προσωπικότητα, τις δεξιότητες, τα ενδιαφέροντα και τα θέλω του. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι αποτελέι  τον προσωπικό χώρο του παιδιού,  μέσα στον οποίο μπορεί εκτός από το να δημιουργεί, να απολαμβάνει την ξεκούραση και την ηρεμία και να νιώθει το ασφαλές περιβάλλον που το περιβάλλει.

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου μπορεί να γίνει αρωγός επικοινωνίας. Το παιδί θα εκφράσει τις ιδέες του,  θα διαλέξει τα χρώματα που του αρέσουν θα διαλέξει τα θέματα που το μαγεύουν,  ώστε να ζήσει το δικό του παραμύθι.

Ετσι κι εμείς σήμερα,

σας παροτρύνουμε να δείτε μοναδικές κατασκευές...μοναδικά θεματικά παιδικά κρεβάτια που ολοκληρώνουν τη διακόσμηση στο χώρο του παιδιού. Προτάσεις και ιδέες που εξιτάρουν τη φαντασία των παιδιού και τα οδηγεί στο να εκφραστούν μέσα από τις φανταστικές περιπέτειες τους!!!

Παιδικό κρεβάτι Ουρανός

Μια αγαπημένη ολοκληρωμένη πρόταση για το κοριτσίστικο δωμάτιο είναι  το θεματικό κρεβάτι ΟΥΡΑΝΟΣ. Το κρεβάτι ΟΥΡΑΝΟΣ ντύνεται με ύφασμα και σε χρώμα της επιλογής σας. Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε σταδιακά ράφια, συρτάρια αποθήκευσης καθώς και να προσθέσετε μια επιφάνεια γραφείου. Εάν της αρέσει το κλασσικό κοριτσίστικο δωμάτιο και στυλ,  με το απαλό ροζ  χρώμα στα έπιπλα τότε η ιδέα με την παραπάνω φωτογραφία είναι μια πρόταση όπου η μικρή σας θα το χαρεί πολύ!!!

Το ίδιο θεματικό κρεβάτι ΟΥΡΑΝΟΣ αφορά και τα μικρά μας αγόρια. Μετατρέπεται σε super αγορίστικο κρεβάτι με την προσθήκη κατάλληλων υφασμάτων και χρωμάτων, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Μπορείτε να το εμπλουτίσετε με ύφασμα -απλό ή θεματικό-, με μοτίβα τύπου γεωγραφίας, αυτοκινητάκια, φαναράκια κα. Η δυνατότητα επίσης επιλογής χρωμάτων των σταθερών ξύλινων επιφανειών το κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό.

Κρεβάτι Zoo

Ένα ακόμη θεματικό παιδικό κρεβάτι είναι η σειρά Zoo. Ένα παιδικό κρεβάτι που έχουν λατρέψει πολλά παιδιά...κορίτσια και αγόρια...Καταρχάς είναι ένα ξεχωριστό κρεβάτι από σχεδιαστικής απόψεως...διακοσμημένο με φιγούρες ζώων του δάσους ή της ζούγκλας που μπορούν να αφαιρεθούν  εύκολα. Υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί αποθηκευτικός χώρος με την προσθήκη ενός συρταριού ή να καλυφθούν ανάγκες φιλοξενίας ενός ακόμη παιδιού στον ίδιο χώρο, εύκολα και γρήγορα.

Για τους μικρούς μας "Πειρατές" τα υφάσματα  κάνουν τα θαύματα τους ...

Κρεβάτι Όνειρο

Ένα ονειρεμένο, ρομαντικό παιδικό δωμάτιο με στυλ μπορεί να δημιουργηθεί με το κρεβάτι ΟΝΕΙΡΟ. Το συγκεκριμένο κρεβάτι αποτελεί την ιδανικότερη ιδέα για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα κάθε μικρής πριγκίπισσας...