Tili δωμάτιο, μονό κρεβάτι και μονόστηλη βιβλιοθήκη.

Φτιάξτε το δικό σας Tili δωμάτιο …κρεβάτι, κουκέτα, γραφείο, βιβλιοθήκη

Δώστε αξία στις επιλογές σας!!! Αξιοποιήστε τη μοναδική δυνατότητα να φτιάξετε το χώρο του παιδιού σας όπως  θέλει,  τη στιγμή που το θέλετε,  χωρίς να φοβάστε μην καταργηθούν τα σχέδια!!!

Κουκέτα κρεβάτι για δύο παιδιά ή και για τρία παιδιά με την προσθήκη ενός ακόμα συρταριού, δίστηλη βιβλιοθήκη με γραφείο.

 Tili δωμάτιο

Τα έπιπλα στη συλλογή Tili είναι τόσο όμορφα που τα παιδιά τη λατρεύουν από την πρώτη στιγμή. Είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά μασίφ ξύλου σε διαχρονικό σύγχρονο σχεδιασμό, ώστε να μπορούν να μεγαλώσουν με το παιδί, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση.

Η σειρά παιδικών επίπλων Tili μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε δωμάτιο  μικρό ή μεγάλο. Το ευέλικτο και λειτουργικό design της καλύπτει κάθε ανάγκη για κατασκευή βιβλιοθήκης σε ποικίλες διαστάσεις, με δυνατότητα επιλογής κλειστών ή ανοιχτών ραφιών αποθήκευσης. Επίσης διαφορετικές εκδόσεις γραφείων και πολυμορφικά κρεβάτια (μονά παιδικά κρεβάτια, κουκέτες, υπερυψωμένα κρεβάτια με γραφείο). Έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μ' ένα μονό κρεβάτι, με μια μονόστηλη βιβλιοθήκη και στην πορεία ...προσθέτετε επιπλέων στοιχεία σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Με την ανασύνθεση, προσθήκη ή αφαίρεση στοιχείων μπορείτε να «φτιάξετε» με τις κατασκευές ΤILI, το δικό σας παιδικό κρεβάτι, γραφείο και βιβλιοθήκη Tili. Ένα δωμάτιο για ένα παιδί, δύο ή και τρία παιδιά.

Έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε τα αγαπημένα χρώματα του παιδιού σας επιλέγοντας ανάμεσα από 12 ξεχωριστές αποχρώσεις  που έχουν σαν βάση το νερό! Μην ξεχνάτε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και εμείς στα καταστήματα της Laro το αποδεικνύουμε κάθε φορά… κανένα δυσαρεστημένο παιδί…

Τα παιδιά θέλουν ένα δωμάτιο στο οποίο να περνάνε καλά!

 Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής και η ελπίδα μας για το μέλλον. Θέλουμε να είμαστε δίπλα τους και να τους προσφέρουμε το καλύτερο.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της Laro...

Εν κατακλείδι,  το Tili δωμάτιο έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Η σειρά ΤΙLI ξεχωρίζει για τη δυνατότητα μετατροπής, προσαρμοστικότητας και μετεξέλιξης των επίπλων της.
  • Οι στήλες των βιβλιοθηκών διατίθενται σε τέσσερα ύψη και τρία πλάτη, κι όλα συνδυάζονται μεταξύ τους για να διαμορφώσουν μια λύση που θα ταιριάζει αποκλειστικά στο δικό σας χώρο.
  • Οικολογικά υλικά-μασίφ ξύλα
  • 12 χρωματικές επιλογές
  • Ελληνικά έπιπλα με σταθερή διαχρονική αξία!
  • Ασφαλή προϊόντα
  • 10 Εγγύηση

Εσείς ποιο κατάστημα της Laro  θα επισκεφτείτε;

Tili δωμάτιο, υπερυψωμένο κρεβάτι με γραφείο και μια μονόστηλη βιβλιοθήκη.