Δώρα για τις γιορτές-Δώρα για μωρά από 9 μηνών έως 5 ετών

Δώρα για τις γιορτές. Δώρα για κορίτσια και για αγόρια από 9 μηνών έως 5 ετών.

Τα παιδιά λατρεύουν τις γιορτές…όμως περισσότερο λατρεύουν τα δωράκια που θα πάρουν από τους γονείς, τους θείους, τους παππούδες,  τις γιαγιάδες  και τους νονούς.

Δώρα για τις γιορτές

 

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασικά δώρα τύπου αυτοκινητάκια και κούκλες τότε οι παρακάτω προτάσεις μας σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν.

Δώρα για τις γιορτές. Πρωτότυπα χειροποίητα δώρα, μοναδικά χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια για παιδιά από 6 μηνών.

Η κλασική χειροποίητη κούνια της Laro

Η  ξύλινη,  χειροποίητη,  κούνια της Laro από το 1977 έχει μεγαλώσει άπειρα παιδιά και την έχουν κληρονομήσει επίσης πολλά ...παιδιά !!!Είναι κατασκευασμένη από καραβόπανο, σχοινί και ξύλινα στοιχεία. Τοποθετείται στην κάσα της πόρτας με κάποιες ειδικές δαγκάνες τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Το ύψος της χειροποίητης κούνιας αυξομειώνεται εύκολα και είναι καταλληλη για παιδιά από 6 μηνών έως τεσσάρων ετών. Είναι μια οικονομική πρόταση δώρου για μωρά. Διατίθεται σε κόκκινο, μπλε, εκρού χρώμα και σε μια καταπαληκτική συσκευασία δώρου.

Mini flip  ένα δώρο 3 σε 1

Ένα καταπληκτικό ξύλινο δώρο για παιδιά από 9 μηνών έως 3 ετών. Ένα εντυπωσιακό πολυλειτουργικό δώρο για μωρά,  όπου ο σχεδιαστής που το εμπνεύστηκε ήθελε να μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Ιδανικό για τα πρώτα βήματα του μωρού... στη συνέχεια καθώς το μωρό μαγαλώνει μετατρέπεται σε περπατούρα-κούνια ποδηλατάκι χωρίς πετάλι. Είναι ελαφρύ και ζυγίζει μόλις 2.1 kgr,  επομένως οι βόλτες έξω από το σπίτι δεν θα είναι τόσο κουραστικές...

Έτσι κι εμείς σήμερα, προτείνουμε να φτιάξτε το δικό σας  Mini flip 

Διατίθεται σε 8 πανέμορφα μονόχρωμα χρώματα ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας συνδυασμό Mix + Match.  Εσείς, επιλέγετε το χρώμα για το τιμόνι και για τη βάση ενώ οι ρόδες πάνε σετ με το χρώμα του τιμονιού!!! 
Έξτρα προσοχή!...Το παιχνίδι είναι ειδικά κατασκευασμένο για μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι καθώς οι τροχοί του δεν κάνουν γρατσουνιές στο πάτωμα του σπιτιού!

Το ξύλινο παιχνίδι  περπατούρα - κούνια - ποδηλατάκι 3 σε 1 θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Laro (τηλεφωνικές παραγγελίες).

To ξύλινο αλογάκι της Laro

Το αλογάκι της Laro είναι  το πιο κλασικό παιχνίδι ...Η λιτή του σχεδιαστική γραμμή είναι το χαρακτηριστικό του και διατίθεται στο φυσικό χρώμα του ξύλου, από μασίφ ξύλο οξυάς.

Η σανίδα ισορροπίας για παιδιά από 2 χρονών 

Τα παιδιά αγαπάνε την ελευθερία κίνησης και ισορροπίας...Τα παιδιά εκπαιδεύονται και έχουν καταπληκτικές ιδέες για να αξιοποιήσουν το παιχνίδι τους. Η ξύλινη σανίδα ισορροπίας είναι μια ιδανική πρόταση δώρου για παιδιά που κάνουν χορό, ενόργανη, ρυθμική.

Δώρα για τις γιορτές | Δώρα για παιδιά από 2 ετών