Διακόσμηση παιδικού δωματίου για κορίτσια και για αγόρια

Τα παιδιά λατρεύουν τα σχέδια και τα χρώματα…Φαντάζονται το δωμάτιο των ονείρων τους ….με ιδέες …εμπνευσμένες  από τον κόσμο των παραμυθιών και των ταινιών.

Εσύ τι θα κάνεις; Πώς θα διακοσμήσεις το παιδικό δωμάτιο μαζί με το παιδί;

Ο προσωπικός χώρος του παιδιού είναι πολύ σημαντικός για την ψυχοσύνθεση και την εξέλιξή του…Αντικειμενικά το δωμάτιο του παιδιού πρέπει να έχει χώρο για ατελείωτο παιχνίδι. Επομένως,  δε φορτώνουμε το δωμάτιο με πολλά έπιπλα και πράγματα.

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου,  θα εστιαστεί στις χρωματικές επιλογές των επίπλων ή στο κρεβάτι το οποίο θα είναι ο βασικός άξονας που θα κινηθούμε,  καθώς ακολουθούν οι διακοσμητικές πινελιές  που ολοκληρώνουν τη διακόσμηση σ' έναν χώρο.  Κουρτίνες, χρώματα στους τοίχους, ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου, χαλιά, διακοσμητικά μαξιλάρια....  Οι επιλογές σας στην πραγματικότητα είναι άπειρες!

Πώς θέλει το δωμάτιο του;

Εάν θέλεις ένα εντυπωσιακό δωμάτιο, ένα δωμάτιο που κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά,  τότε, αυτό που θα κυριαρχεί στο παιδικό δωμάτιο είναι το παιδικό κρεβάτι. Ανάλογα τα τετραγωνικά του δωματίου, το ύψος του δωματίου (εάν είναι ψηλοτάβανο, πάνω από 3 μέτρα),  των αριθμό των παιδιών που θα  φιλοξενηθούν στον ίδιο χώρο και την ηλικία του παιδιού, είναι βασικά στοιχεία που θα καθορίσουν την τελική επιλογή.

Υπερυψωμένο κρεβάτι ή χαμηλό υπετρυψωμένο κρεβάτι ή υπερυψωμένο κρεβάτι με γραφείο( από κάτω), παιδική κουκέτα ή  παιδική κουκέτα με πρόσθετο συρτάρι για τρίτο παιδί, απλό  θεματικό κρεβάτι ή θεματικό κρεβάτι για δύο παιδιά ή τρία παιδιά με πολλές πολλές ακόμα ιδέες και προτάσεις είναι μόνο ή αρχή  για συζήτηση.

Εμείς, σας προτείνουμε να δεις τις παρακάτω φωτογραφίες από το φυσικό μας κατάστημα στον Άλιμο, ως δύο προτάσεις διακόσμησης παιδικού δωματίου. Και οι δύο προτάσεις μετατρέπονται στο φύλο του παιδιού κορίτσι-αγόρι, καθώς και με την αλλαγή στα υφάσματα μπορούν να μετατραπούν σε όποιο ύφος,  στυλ και χρώματα θέλετε.

Η πρώτη ιδέα είναι το θεματικό κρεβάτι Zoo  το οποίο είναι αφιερωμένο στο ζωικό βασίλειο. Διαθέτει στέγη από ύφασμα της επιλογής σας καθώς είναι διακοσμημένο με υπέροχες φιγούρες ζώων (του δάσους ή της ζούγκλας) που αφαιρούνται εύκολα. Αν επιθυμείτε μπορείτε να το επιλέξετε σε μορφή καναπέ (χωρίς τη στέγη) ενώ διαθέτει στη φωτογραφία  ένα extra συρόμενο κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης..

Διαστάσεις: Μ 204/ Π 98,4 / Υ 152,8 εκ

Η δεύτερη πρόταση μας,  αφορά το κρεβάτι σπιτάκι. Είναι χαμηλό υπερυψωμένο κρεβάτι για μικρά παιδιά. Μια ιδανική πρόταση για μικρά παιδιά που θέλουν χώρο και άνεση για παιχνίδι. Ο διαθέσιμος χώρος κάτω από το κρεβάτι είναι η μυστική κρυψώνα, το σπίτι των παιδιών και ότι φαντάζεται ανάλογα με την στιγμή του παιχνιδιού.

M 199,4 / Π 103 / Υ 152,6 εκ.