Παιδικά έπιπλα για αγόρια

Μοναδικά έπιπλα, θεματικά παιδικά έπιπλα για αγόρια. Το δωμάτιο των παιδιών είναι ο μικρόκοσμος τους. Καθώς  μεγαλώνουν έχουν άποψη για το χώρο τους !!!

Τα αγόρια από τη φύση τους είναι πιο δραστήρια από τα κορίτσια και κινητικά. Σίγουρα,  θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν παίζουν στο σπίτι, το δωμάτιο μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. Τρέχουν από δω και από κει και κατά διαστήματα αποζητούν την προσοχή κάποιου ενήλικα.

Με αυτό ως δεδομένο,  οι επιλογές μας για τα παιδικά έπιπλα για αγόρια παίρνουν άλλες διαστάσεις. Η επιλογή επίπλων για τα μικρά μας αγόρια… αφορά έπιπλα που θα τους αρέσουν και θα μπορούν να παίζουν και να απασχολούνται στο χώρο τους όσο είναι δυνατόν περισσότερο.

Επομένως,εμείς  από τα καταστήματα παιδικών επίπλων Laro,  έχουμε να σας προτείνουμε έπιπλα που σίγουρα αξίζει να παρατηρήσετε πριν πάρετε όποια απόφαση.

Καταρχήν,  όλα τα έπιπλα είναι Ελληνικά και εξελίσσονται καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά. Διατίθενται σε οικολογικά χρώματα και οι ξυλεία των επίπλων είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή. Σχεδιαστικά ανήκει στις μοντέρνες ιδέες και λύσεις για το παιδικό δωμάτιο.

Κρεβάτι Zoo

Η σειρά Tili μετατρέπεται, προσαρμόζεται και εξελίσσεται. Όλα τα έπιπλα της σειράς διαμορφώνονται έτσι ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο δικό σας χώρο. Μια τέτοια πρόταση είναι το κρεβάτι Ζοο για τα μικρά μας αγόρια,  με στέγη ή χωρίς και ύφασμα επιλογής σας. Όλο το ζωικό βασίλειο θα δώσει ερεθίσματα,  για να δημιουργήσετε μαζί με το παιδί ένα παραμυθένιο τοπίο που λατρεύει τη φύση.

Κρεβάτι καναπές Tili

Επομένως , εάν δεν θέλετε το παραπάνω θεματικό κρεβάτι…το κρεβάτι Zoo ... αλλάζει...  και χωρίς τον ουρανό και ύφασμα... είναι ένα κρεβάτι σε μορφή καναπέ…μια αγαπημένη πρόταση που μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και τα εφηβικά του χρόνια.

Υπερυψωμένο κρεβάτι με γραφείο

Ωστόσο,  εάν  το δωμάτιο του παιδιού είναι ψηλοτάβανο και μικρό,  μια ιδανική πρόταση είναι η τοποθέτηση ενός  υπερυψωμένου κρεβατιού  με δυνατότητα να τοποθετηθεί ένα γραφείο με μια μικρή βιβλιοθήκη κάτω από το κρεβάτι.

Μην ξεχνάτε πως  η άποψη του παιδιού και συνδρομή του για τα χρώματα της επιλογής τους,  παίζουν ένα σημαντικό ρόλο και στην εξέλιξη της ψυχοσύνθεσης του. Επίσης,  θα μπορούσατε να διακοσμήσετε κάποια αξεσουάρ από διάφορα hobby του παιδιού και να γίνει ένας χώρος ακόμη πιο προσιτός ...Αλλά το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει διαθέσιμος χώρος για παιχνίδι…όσο χρονών κι αν είναι. Τότε θα έχει λατρέψει το δωμάτιο του !!!