Παιδικές ταπετσαρίες τοίχου για το παιδικό δωμάτιο

Μοναδικές ταπετσαρίες παιδικού δωματίου που θα απολαύσουν τα παιδιά σας!!! Οι σημερινές ταπετσαρίες απλώνονται εύκολα και πλένονται συχνά. Η τοποθέτηση ταπετσαρίας στο παιδικό δωμάτιο χαρίζει στυλ, τέχνη και χρώμα.

Πρέπει να την τοποθετήσω σε όλους τους τοίχους;

Όχι δεν χρειάζεται…ανάλογα με το θέμα μπορεί να είναι και βαρετό. Ιδανικά η ταπετσαρία μπαίνει σ' ένα τμήμα ενός τοίχου ή στον τοίχο πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού ή και μια μόνο λωρίδα μπορεί να είναι αρκετό, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε.

Τι σχέδιο να επιλέξετε;

Καλό θα ήταν ανάλογα με την ηλικία του παιδιού να συνεργαστείτε για να πάρετε από κοινού μια τέτοια απόφαση. Ιδανικά να ζητήσετε τη γνώμη του.

  • Ένα ήρεμο μοτίβο είναι μια αγαπημένη πρόταση για παιδιά νηπιαγωγείου.
  • Ένα αγαπημένο θέμα του δάσους είναι πάντα μια εντυπωσιακή πρόταση, κερδίζει τις εντυπώσεις, τοποθετείτε συνήθως σε έναν μόνο τοίχο.
  • Υπάρχουν πολλές ιδέες και προτάσεις για όλα τα γούστα και παιδικές ηλικίες , αλλά καλό θα ήταν να έχετε στο νου σας ότι τα παιδιά μεγαλώνουν και η επιλογή σας σε μια ταπετσαρία με διαχρονικό στυλ και μοτίβο όπου παραπέμπει σε πίνακα ζωγραφικής … μπορεί να διατηρηθεί περισσότερα χρόνια στο δωμάτιο.
  • Μια πανέμορφη ταπετσαρία με ρομαντικά στοιχεία είναι τέλεια για ονειρεμένα όνειρα. Pastel αποχρώσεις γλυκαίνουν την ατμόσφαιρα.
  • Ταπετσαρία σαν πίνακα ζωγραφικής (μεγάλο μοτίβο - θέμα)
  • Οι θεματικές επιλογές είναι πάρα πολλές ...παιδική ταπετσαρία σε γήινες αποχρώσεις, ταπετσαρίες με θέμα τη ζούγκλα, τα βουνά, τους χάρτες, τον πλανήτη, αγαπημένοι ήρωες κα.  Έτσι, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να μεταμορφώσετε το παιδικό δωμάτιο με ταπεταρίες τοίχου επιλέγοντας αυτή που σας αρέσει ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

Εμείς, διαλέξαμε κάποιες ταπετσαρίες της γαλλικής εταιρείας Caselio  που μας άρεσαν πολύ και πιστεύουμε ότι αξίζει να τις παρατηρήσετε.  Ωστόσο , ελάτε στα  καταστήματα μας,  να βρούμε μαζί την ιδανική ιδέα διακόσμησης για το δικό σας παιδικό δωμάτιο!!!