Εργονομικό γραφείο της Moll, Winner Split ( με προέκταση )

Τι δώρο να πάρεις για το γραφείο των παιδιών;

Τα καλύτερα δώρα για τα αγαπημένα σου παιδάκια, εγγόνια, ανήψια, βαφτιστήρια!!! Χρήσιμα και πρακτικά δώρα που δεν είναι παιχνίδια…αλλά δώρα για το γραφείο τους.

Οι γιορτές είναι η αφορμή να κάνεις ένα καλύτερο δώρο το οποίο θα αξιοποιηθεί από το παιδί πολύ περισσότερο.  Ωστόσο,  εμείς δίνουμε την ιδέα και κάνουμε τις προτάσεις μας ώστε μετά από αυτό,  να επιλέξεις το δώρο σου ανάλογα.

Δώρα για το γραφείο των παιδιών

  • Μια καλή ιδέα δώρου είναι η επιλογή καρέκλας γραφείου. Προτείνω, να δεις 3 διαφορετικές σειρές καρέκλας,  διαφορετικού κόστους (ετοιμοπαράδοτες  μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων).
  • Πρώτον, την οικονομική παιδική καρέκλα γραφείου Ηigh S'COOL  , όπου   το βάρος χρήστη να μην ξεπερνά τα 60kg.
  • Δεύτερον,  την αγαπημένη εργονομική παιδική καρέκλα γραφείου ΤΙΤΑΝ  με μέγιστο βάρος χρήστη τα 60kg.
  • Τρίτον, την πιο εργονομική  καρέκλα γραφείου για την παιδική, εφηβική, νεανική ηλικία της MOLL ΜΑΧΙΜΟ.    Το μεγαλύτερο βάρος χρήστη τα 80kg και  με επιλογή ανάκλισης της επιφάνειας εργασίας για αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες .
  • Ωστόσο,  μια ακόμη ιδέα δώρου αφορά τον πρόσθετο φωτισμό γραφείου ο οποίος είναι και απαραίτητος. Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με πρωτότυπο σχεδιασμό σίγουρα  είναι μια ακόμη ωραία ιδέα δώρου, όπου σίγουρα αρέσει στα παιδιά...Επιπλέον, είναι μια οικονομική πρόταση και πολύ χρήσιμη. Προτείνουμε να δεις και τις 3 σειρές επιτραπέζιων φωτιστικών, και να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο γραφείο του παιδιού. Επιτραπέζια φωτιστικά γραφείου, EDDIE,  LYRA, HEMI
  • Τέλος,  πρόσεξε την καλύτερη ιδέα δώρου, που αφορά το εργονομικό γραφείο της Moll, Winner Split ( με προέκταση ή χωρίς ). Η πιο στηβαρή κατασκευή γραφείου που  την αποκτάς  μία φορά. Ένα γραφείο που αναπτύσσεται μαζί με το παιδί,   έτσι ώστε να ρυθμίζεις εύκολα το ύψος, να ορίζεις  την κλίση της επιφάνειας για να μπορείς να έχεις τη σωστή στάση σώματος κατά τη διάρκεια της μελέτης. Επιπλέον, επιλέγεις την κλίση της επιφάνειας εργασίας για αριστερόχειρα ή δεξιόχειρα... κι αυτό και αν είναι καινοτόμο!!!

 

 

Εργονομικό κάθισμα Ηigh S'COOL  μέχρι 60Kgr.  Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων 154€

 

 

Κάθισμα της Moll Maximo White/Wonderland

 

Εργονομικό κάθισμα TITAN  μέχρι 60Kgr.  Διατίθονται σε ποικιλία χρωμάτων 248€

 

 

Επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου - EDDIE BLACK 36€
Επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου - EDDIE WHITE 36€

 

Επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου - HEMI 62€
Επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου - LYRA  WHITE 36€
Επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου - LYRA BLACK 36€