Παιδικό γραφείο με κλίση

Γιατί να επιλέξω παιδικό γραφείο με ανάκλιση;

Η δυνατότητα κλίσης της επιφάνειας ενός γραφείου είναι ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό των γραφείων moll.

Το σωστό κάθισμα προάγει μια υγιή στάση σώματος;

Ναι. Όταν το παιδί μαθαίνει να κάθεται σωστά στο γραφείο από τη νηπιακή ηλικία ,τότε ελαχιστοποιεί τα σκελετικά προβλήματα και τις επιπτώσεις μιας κακής στάσης σώματος.

Οι σχολικές απαιτήσεις είναι αυξημένες και οι ώρες απασχόλησής του παιδιού για  τη μελέτη και το διάβασμα είναι αρκετές. Η λανθασμένη στάση σώματος έχει ως αποτέλεσμα  πόνους στην πλάτη, μυϊκή ένταση, πονοκεφάλους. Ωστόσο, μπορούν να μην συμβούν αυτές οι συνέπειες. Το μυστικό για να αποφύγεις μια μόνιμα λάθος στάση είναι οι αλλαγές κλίσης της επιφάνειας του γραφείου,  ανάλογα με τις δραστηριότητές που κάνει το παιδί.

Τα παιδικά γραφεία Μoll υποστηρίζουν την ιδανικότερη και την πιο υγιή στάση σώματος. Προσφέρει κάθισμα και γραφείο έτσι ώστε κάθε παιδί ανάλογα με την ηλικία του ( ύψος και βάρος) να έχει την ιδανικότερη στάση σώματος καθώς εφαρμόζει τέλεια στο σώμα του παιδιού. Παιδικό γραφείο με κλίση σημαίνει ότι το παιδί μπορεί να εργαστεί πιο ξεκούραστα με την σωστή στάση σώματος. Απόφυγε την ακινησία…

Διαφορετικές κλίσεις γραφείου,  γιατί;

Οι διαφορετικές δραστηριότητες ενός παιδιού απαιτούν διαφορετικές κλίσεις. Το παιδικό γραφείο Moll έχει τη δυνατότητα προσαρμογής της γωνίας κλίσης της επιφάνειας γραφείου ανάλογα με τις ανάγκες κάθε δραστηριότητας. Όταν ζωγραφίζει το παιδί,  παράδειγμα η γωνία κλίσης θα μπορούσε να είναι  0 έως 5°, όπως συνιστούν οι κατασκευαστές του γραφείου. Όταν γράφει να είναι μεταξύ 8 και 12 ° και κατά την ανάγνωση συνιστάται μεταξύ 15-20°.

Η σειρά των γραφείων Moll είναι μερικά από τα καλύτερα παιδικά γραφεία στον κόσμο. Είναι σχεδιασμένα για να είναι λειτουργικά και πρακτικά, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην άνεση ή την εργονομία. Όλα τα γραφεία Moll έχουν ρυθμιζόμενο ύψος, κάτι που επιτρέπει στο γραφείο να μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο. Διαθέτουν επίσης μια ανακλινόμενη επιφάνεια εργασίας για να δημιουργήσεις μια τέλεια γωνία για ανάγνωση και γραφή.

Πώς ρυθμίζω την κλίση του γραφείου Moll;

Εύκολα και γρήγορα τραβώντας το αριστερό κουμπί μπορεί κανείς να «ανεβάσει» την επιφάνεια εργασίας στην επιθυμητή γωνία κλίσης, ενώ με το τράβηγμα του δεξιού κουμπιού τη χαμηλώνει.

Πώς ρυθμίζω το ύψος του γραφείου Moll;

Το φιλικό  καλώδιο- γιογιο ρυθμίζει το ύψος του γραφείου Moll με ένα τράβηγμα.

Μήπως είναι η ώρα να επενδύσετε σ΄ένα καλό γραφείο μελέτης  για τους αγαπημένους σας;

Το Moll Study Desk έχει δοκιμαστεί σε φοιτητές και συμπεριλήφθηκε στο TOP 5 το καλύτερο εργονομικό γραφείο μελέτης για τα παιδιά σας με βάση το Stiftung Warentest, έναν γερμανικό οργανισμό και ίδρυμα που ασχολείται με την έρευνα και τη σύγκριση αγαθών και υπηρεσιών με αμερόληπτο τρόπο.

Παιδικό γραφείο με κλίση