Ελάτε να γνωρίσουμε το κάθισμα sitness-x10. Η νέα καρέκλα γραφείου που έχει έρθει στα καταστήματα μας, ώστε να συμπληρωθεί στην γκάμα των καθισμάτων γραφείου.

To κάθισμα  sitness-x10 είναι η παιδική καρέκλα γραφείου, της γερμανικής εταιρίας Topstar. Είναι η καρέκλα γραφείου που θα βοηθήσει το παιδί να κάθεται άνετα στο γραφείο του και να απολαμβάνει ένα πιο ξεκούραστο διάβασμα. Είναι η περιστρεφόμενη παιδική καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με τo παιδί και αφορά παιδιά κυρίως από  5-14 ετών.  Το ύψος της καρέκλας μεταβάλλεται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού από 36-48cm  καθώς ρυθμίζεται έτσι ώστε,  να έχει την καλύτερη θέση για την πλάτη του.

Τι κάνει τόσο ξεχωριστό το κάθισμα sitness-x10;

To ξεχωριστό στο κάθισμα sitness - x-10  είναι ότι είναι σχεδιασμένη να έχει έναν υποστηρικτικό σχεδιασμό για τη σπονδυλική στήλη και την καλύτερη ευθυγράμμιση της. Όσο καλύτερη υποστήριξη έχει στην πλάτη,  τόσο ποιο άνετα μπορεί να κάτσει ένα παιδί στην καρέκλα γραφείου. Συχνά, τα παιδιά μπορεί να αισθάνονται  άβολα γιατί γέρνουν προς τα πίσω ή να βυθίζονται στα καθίσματά τους καθώς προκαλούν περιττή πίεση στη μέση. Επιπλέον, η καρέκλα sitness-x10 είναι ανθεκτική. H πλάτη της είναι κατασκευασμένη από διχτυωτό ύφασμα που αναπνέει, με σύγχρονη δράση ελατηρίου. Η ψηλή πλάτη  είναι ρυθμιζόμενη σε βάθος για την βέλτιστη προσαρμογή στο μέγεθος του σώματος του παιδιού. Τέλος, το εργονομικό χυτό κάθισμα του με το  στρογγυλεμένο μπροστινό άκρο καθίσματος είναι η αισθητική λεπτομέρια της καρέκλας.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της καρέκλας sitness -x10;

  1. Ανατομική έδρα με ελεύθερη κίνηση σε 3 διαστάσεις για ενεργό τρόπο καθίσματος
  2. Δυνατότητα ρύθμισης βάθους της πλάτης
  3. Δυνατότητα ρύθμισης ύψους της έδρας
  4. ‘Εδρα με ύφασμα και πλάτη από ειδικό υφασμάτινο πλέγμα
  5. Διαστάσεις Π 44 x Β 40 x Υ 84 έως 98cm
  6. Μέγιστο βάρος χρήστη 60kg

Πώς μπορώ να την αποκτήσω;

Η συηκεκριμένη παιδική καρέκλα γραφείου διατίθεται σε Μέντα, Μπλε, Ροζ  όπου μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω του

www.eshop-laro.gr  εδώ  ή μέσω των καταστημάτων μας.