Γραφείο Champion και καρέκλα Scooter

Τι κάνει τόσο ξεχωριστό το γραφείο Champion;

Συνδυάζει το άριστο design, την εφευρετικότητα, τα εργονομικά χαρακτηριστικά όσο κανένα άλλο παιδικό γραφείο,  και τέλος μεγαλώνει μαζί με το παιδί – δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί την πεμπτουσία της τεχνογνωσίας των παιδικών γραφείων της Μoll.

Είναι το γραφείο που το αποκτάς από την πρώτη τάξη και σε ακολουθεί μέχρι την φοιτητική σου ζωή. Είναι το τέλειο γραφείο  τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες. Μια ανακλινόμενη επιτραπέζια επιφάνεια σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές δίνει στα παιδιά μια ιδανική και ποικίλη επιφάνεια εργασίας. Προαιρετικές προσθήκες δημιουργούν πρόσθετο χώρο αποθήκευσης, ειδικός χώρος καλωδίων εξασφαλίζει την οργάνωση και την τάξη και τέλος ξεχωρίζει η ποικιλία χρωμάτων για μεμονωμένες χρωματικές πινελιές. Όλα στο γραφείο είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια και τέλεια εφαρμογή.

Με την εύχρηστη και ασφαλή λειτουργία κλίσης, το γραφείο Champion επιτρέπει μια εργονομικά υγιή στάση σε κάθε εργασία. Η μπροστινή επιτραπέζια επιφάνεια του Champion μπορεί να γείρει σε όλο το πλάτος υπό γωνία 0°-20°. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Left Up και Right Up. Ανάλογα με την επιλεγμένη παραλλαγή, η κλίση και το σταθερό τμήμα της επιφάνειας του τραπεζιού είναι διατεταγμένα ανάλογα.

Γνωρίζετε την καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας και θέτει υψηλά εργονομικά πρότυπα;

Με τo κάθισμα Scooter, μπορούν να τεθούν εντελώς νέες σχεδιαστικές πινελιές στα παιδικά δωμάτια. Βασικά χαρακτηριστικά του καθίσματος είναι η ανατομική γλώσσα σχεδιασμού, τα νέα υλικά, τα πατενταρισμένα λειτουργικά στοιχεία και αυτό την καθιστά μια νέα πρόταση που δεν πρέπει να λείπει από το δωμάτιο ενός παιδιού-εφήβου.

Η καρέκλα Scooter διαθέτει μια εμπνευσμένη σχεδίαση. Χάρη στο πλέγμα υψηλής τεχνολογίας που καλύπτει το κάθισμα και την πλάτη, φωλιάζει στο σώμα σαν ένα δεύτερο δέρμα, καθώς απορροφά τις αλλαγές βάρους και έτσι το σώμα στηρίζεται πάντα όπου χρειάζεται. Το Scooter προσαρμόζεται πάντα τέλεια και έτσι εξασφαλίζει άνετο και υγιές κάθισμα-μια πραγματική πολυθρόνα υψηλής ποιότητας.

Εάν σας αρέσει να αλλάζετε διακόσμηση στο δωμάτιο και χρώματα…μπορείτε απλά να αλλάξετε το ύφασμα της καρέκλας εύκολα και γρήγορα.

Δεν είναι μόνο το δίχτυ που διασφαλίζει τη βέλτιστη προσαρμογή του Scooter στο σώμα, αλλά είναι και ένα κεκλιμένο πλαίσιο προσαρμοσμένο στη βάση σε αντίθεση με μια κλασική κεντρική κολόνα. Αυτά επιτρέπουν τη χωριστή και πολύ εύκολη ρύθμιση του βάθους του καθίσματος, του ύψους του καθίσματος και της πλάτης. Με έναν ειδικό μοχλό προσαρμόζεται εύκολα στις εκάστοτε φυσικές αναλογίες. Το ύψος και το βάθος του καθίσματος και το  ύψος της πλάτης μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά.

Διαστάσεις: 70 × 70 εκατοστά

Ύψος καθίσματος : 28 - 52 cm

Ύψος σώματος: 110 έως 200 cm

Μέγιστο βάρος : έως 90 kg

Ελάτε να γνωρίσετε τα προϊόντα μας στα καταστήματα μας.