Υπερυψωμένο κρεβάτι Tili με γραφείο

Κρεβάτι με γραφείο και ανεξάρτητο κρεβάτι Elegant. Μια στιβαρή κατασκευή που λατρεύουν τα παιδιά!!!

Η πολυμορφική σειρά παιδικών επίπλων με το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, τη δυνατότητά να διαμορφωθεί ή όπως λέμε να "χτιστεί " το δωμάτιο σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες του παιδιού.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά…. Νέοι στόχοι, νέες ιδέες, αναδιοργανώσεις, ανανεώσεις και μικρές αλλαγές θα κάνουν την νέα μας καθημερινότητα πιο άνετη, εύκολη και χαρούμενη. Είναι γεγονός πως ένα ευρύχωρο και χαρούμενο σπίτι πάντα επηρεάζει το πως λειτουργούμε εμείς μέσα σε αυτό.

Προετοιμάζοντας τα παιδιά για το σχολείο ξεκινούν και οι μικροαλλαγές  στα παιδικά δωμάτια έτσι ώστε,  να κάνεις την καθημερινότητα πιο εύκολη και λειτουργική. Η πιο συνηθισμένη αλλά και ιδανική πρόταση για μικρά δωμάτια είναι να αντικαταστήσεις τα αυτοτελή μονά παιδικά κρεβάτια. Αντικατέστησε τα με μια κουκέτα ή υπερυψωμένο κρεβάτι σε συνδυασμό με κάποιο ανεξάρτητο κρεβάτι. Οι κουκέτες από τα καταστήματα Laro χαρακτηρίζονται από την πολυχρωμία και τον παιδικό τους χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να μετατρέπει το παιδικό δωμάτιο σε μια όμορφη παιδική χαρά!!!

Γιατί να επιλέξω υπερυψωμένο κρεβάτι;

Ωστόσο, εμείς από τα καταστήματα Laro, έχουμε να σας προτείνουμε και την ιδέα του υπερυψωμένου κρεβατιού Tili. Γιατί; Τα οφέλη της κουκέτας διπλασιάζονται. Τα δύο κρεβάτια μπορούν να διαρρυθμισθούν παράλληλα ή κρεβάτια σε μορφή σχήματος Γ.  Μπορείς να δεις μια ενδεικτική πρόταση στις παρακάτω φωτογραφίες μας. Κάτω από το υπερυψωμένο κρεβάτι υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης- θρανίου, βιβλιοθήκης, κρεβατιού.  Η πιο ευέλικτη λύση με λειτουργικό design!!! Βιβλιοθήκη σε ποικίλες διαστάσεις,  με δυνατότητα επιλογής κλειστών ή ανοιχτών στοιχείων αποθήκευσης. Χώρος για ένα λειτουργικό γραφείο με κατάλληλη επιφάνεια εργασίας, Πάνω από όλα όμως αυτή η συγκεκριμένη σειρά επίπλων Tili, δίνει πολλές επιλογές διαρρύθμισης γραφείων, βιβλιοθήκης και κρεβατιών. Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν εδώ… περισσότερη πολυχρωμία στο δωμάτιο. Χρώματα οικολογικά, χρώματα που δεν δημιουργούν ένταση στα παιδιά, χρωματικές αποχρώσεις κατάλληλες για διάβασμα και για χαλάρωση,  όπως αρμόζει για ένα παιδί.