Τα πρώτα έπιπλα για παιδιά από πέντε ετών.

Μετά τη βρεφική ηλικία η μετάβαση στην παιδική ηλικία είναι μια ουσιαστική περίοδος.

Ο ρόλος που υιοθετεί το παιδί σιγά σιγά είναι αυτός του μαθητή, καθώς περνά στο σχολείο αρκετό χρόνο. Τα παιδιά αυτής της ηλικίας, επιδεικνύουν παραγωγικότητα και μαθαίνουν να εργάζονται με σταθερότητα και οργάνωση. Το ενδιαφέρον τους στρέφεται σε δραστηριότητες, φιλίες κα.Είναι η περίοδος που τα παιδιά έχουν ανάγκη να έχουν το χώρο τους, τη γωνιά τους. Το χώρο που θα ζωγραφίζουν, που θα μάθουν να γράφουν, θα μάθουν να κάθονται σωστά.

Τα βασικά πρώτα έπιπλα για παιδιά από πέντε ετών που πιστεύουμε ότι μπορεί να χρειαστείτε είναι τα εξής έπιπλα: Κρεβάτι, γραφείο, κάθισμα-καρέκλα, ίσως και μια μικρή βιβλιοθήκη.

Κρεβάτι

Το κρεβάτι είναι η βασική αλλαγή για τη μετάβαση από τη βρεφική στην παιδική ηλικία. Η πρόταση που σας παρουσιάζουμε αφορά ένα διαχρονικό μοντέρνο λευκό κρεβάτι. Εξασφαλίζει στο παιδί την άνεση και την ασφάλεια αλλά και τη δυνατότητα να το διατηρήσετε για πολλά χρόνια. Είναι μια πρόταση με υπέροχη σχεδιαστική γραμμή. Η σειρά διαθέτει  γραφείο, βιβλιοθήκη και κομοδίνο.

Στην περίπτωση   που σας ενδιαφέρει ένα θεματικό παιδικό κρεβάτι και έχετε χώρο τότε,  η παρακάτω πρόταση μπορεί να είναι κατάλληλη για την περίπτωση σας.

Το κρεβάτι ΟΥΡΑΝΟΣ συνδυάζει το μασίφ ξύλο με το ύφασμα. Ο ψηλός σκελετός του καταλήγει σε μια εντυπωσιακή τέντα, με δυνατότητα επιλογής υφάσματος και χρωμάτων. Η κατασκευή μπορεί να εμπλουτιστεί με ράφια και συρτάρια αποθήκευσης ή επιλογή συρταριού για πιθανό δεύτερο κρεβάτι.  Το κρεβάτι ΟΥΡΑΝΟΣ ταιριάζει πολύ σε ψηλοτάβανους χώρους είναι πολύ διασκεδαστική πρόταση για κορίτσια και αγόρια καθώς διαμορφώνεται όπως θέλουμε. Το σημαντικότερο είναι ότι το κρεβάτι μπορεί να έχει χρήση και αυτό για πολλά χρόνιά,  με κάποια προσθήκη και αναδιάταξη ραφιών.Διαστάσεις: Μ 199,4/ Π 103 / Υ 178,2 εκ

Γραφείο και κάθισμα

Το γραφείο και το κάθισμα  είναι το δεύτερο βασικό έπιπλο στο παιδικό δωμάτιο. Το εκπληκτικά σχεδιασμένο γραφείο Moll, το γραφείο που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στο παιδί σας σε κάθε ανάπτυξη, από την προσχολική ηλικία μέχρι το γυμνάσιο (και μερικές φορές το πανεπιστήμιο).

Το ύψος του γραφείου και η κεκλιμένη επιφάνεια του γραφείου προσαρμόζονται για να εξασφαλίσουν μια υγιή στάση και μια υγιή σπονδυλική στήλη. Μια απλή και εύχρηστη τροχαλία στυλ γιο-γιο επιτρέπει στο παιδί να ανεβάζει ή να χαμηλώνει εύκολα το ύψος του γραφείου. Η επιφάνεια του γραφείου γέρνει έως και 20° με ένα φιλικό προς τα παιδιά σύστημα κορδονιού έλξης που επιτρέπει στο παιδί σας να τοποθετεί την επιφάνεια εργασίας στην τέλεια γωνία για ανάγνωση, γραφή και δημιουργία. Αυτή η εξατομικευμένη εργονομική άνεση μειώνει την πίεση στην πλάτη, το λαιμό και τα μάτια του παιδιού σας.

Το γραφείο σε συνδυασμό με το εργονομικό κάθισμα της Moll Maximo αποτελεί η ιδανικότερη επιλογή για ανθρώπους που θέλουν να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη στάση σώματος στα παιδιά. Το κάθισμα Maximo ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με το γραφείο Moll, έπιπλα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Ύψος σώματος: 110 έως 200 cm - Μέγιστο βάρος : έως 80 kg