Πρωτότυπα δώρα για παιδιά από 6 μηνών για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!!!

Καταπληκτικά πρωτότυπα δώρα για παιδιά. Δώρα που ξεχωρίζουν...

Mini flip: Κλασικό ξύλινο παιχνίδι με μοντέρνο, πολυλειτουργικό σχεδιασμό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κούνια, περπατούρα και ποδηλατακι. Στιβαρό και εύκολο στη μετατροπή του. Το μωρό μαθαίνει να στέκεται και να κάνει βήματα (ιδανικό για παιδιά 9 μηνών έως 3 ετών). Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο λεύκας, διαθέτει ενσωματωμένους τροχούς που δεν κάνουν γρατζουνιές στα ξύλινα πατώματα. Ένα παιχνίδι για μέσα και έξω από το σπίτι!!! Διατίθεται σε ποικιλία 7 χρωμάτων.

Σανίδα ισορροπίας: Ελληνική ξύλινη σανίδα ισορροπίας κατάλληλη για μικρά και μεγάλα παιδιά.Χαρίστε στο παιδί την ελευθερία της κίνησης μέσα από την ισορροπία και το δημιουργικό παιχνίδι! Κάθε παιδί ανάλογα με την ηλικία του δεν σταματά να βρίσκει νέες χρήσεις για να διασκεδάσει μαζί με την σανίδα ισορροπίας. Eίναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού κατασκευάζεται από φυσικό ξύλο οξιάς.

Rocking Horse.    Το ξύλινο κουνιστό άλογο είναι αποτέλεσμα της ενσωματωμένης  σανίδας ισορροπίας Perfect Arc όπου διαμορφώνει ένα όμορφο κουνιστό αλογάκι,  ένα παιχνίδι  2 σε 1! Αντέχει μέχρι 50 κιλά. Είναι κατάλληλο ξύλινο παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 2+ με επίβλεψη από ενήλικα.

Ξύλινο αλογάκι Laro Η λιτή και διαχρονική του φόρμα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό μασίφ ξύλο οξυάς και διατίθεται σε φυσικό χρώμα ξύλου. Τα παιδιά λατρεύουν το ξύλινο αλογάκι!!!

Κούνια Laro μαζί με συσκευασία δώρου :  Κούνια εσωτερικού χώρου Laro. Οι ειδικές της δαγκάνες εφαρμόζουν στην κάσα τη πόρτας ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους.Το ύψος της αυξομειώνεται εύκολα και είναι κατάλληλη για παιδιά από 6 μηνών έως 4 ετών.Αποστέλλεται με συσκευασία δώρου.

Μοναδικά ξύλινα σκαμπό, ξύλινες θεματικές καρεκλίτσες, τραπεζάκια δραστηριοτήτων, ξύλινοι καλόγεροι για μικρά παιδάκια. Πρακτικά δώρα για παιδιά.

Παιδική σκηνή:  Η αγαπημένη ρουτίνα παιχνιδιού με την παιδική σκηνή Hippie Tipi! H σκηνή κλείνει με φερμουάρ μπροστά και η αναδίπλωση του για αποθήκευση είναι εύκολη. Γεμίστε την με χνουδωτά μαξιλάρια και κουβέρτες για να δημιουργήσετε μια άνετη γωνιά παιχνιδιού. Η σκηνή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.