Μεταμορφώστε το παιδικό δωμάτιο σε playroom

Μετατρέψτε το παιδικό δωμάτιο σ' ένα ευχάριστο δημιουργικό χώρο για ατελείωτες ώρες ελεύθερου παιχνιδιού.

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια ζωής, το βρέφος δείχνει τη χαρά με την κίνηση των χεριών και των ποδιών του. Στη συνέχεια και καθώς μεγαλώνει το παιδί αποζητά τη συμμετοχή και κάποιου άλλου προσώπου προκειμένου να νιώσει την ίδια χαρά μέσα από το παιχνίδι. Το παιχνίδι αποτελεί µια φυσική συμπεριφορά για τα παιδιά, η οποία είναι αυθόρμητη και αυτοκατευθυνόμενη. Οι γονείς πρέπει να δημιουργούν ευκαιρίες για ελεύθερο παιχνίδι χωρίς να παρεμβαίνουν και να προγραμματίζουν λεπτομερώς την κάθε διαδικασία του. Φυσικά το παιχνίδι έξω από το σπίτι είναι το ιδανικότερο για τα παιδιά,  αλλά με τους ρυθμούς που ζούμε όλοι προσπαθούμε να φέρουμε την "παιδική χαρά '' στο σπίτι μας καθώς μπορούμε να μετατρέψουμε το παιδικό δωμάτιο σε playroom.

Κάποιες ιδέες...

Το θεματικό κρεβάτι σπιτάκι είναι μια παρά πολύ καλή ιδέα τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα δωμάτια. Μπορεί να αξιοποιηθεί με ποικίλους τρόπους σε μοναδικό χώρο για playroom. Διακοσμητικά αντικείμενα και παιδικές ζωγραφιές μπορούν να κρεμαστούν με πετονιά στα ξύλινα στοιχεία. Υφάσματα μονόχρωμα και με σχέδια μπορούν να μετατρέψουν το κρεβάτι σπιτάκι σε σκηνή σπιτάκι...Όλα αυτοσχέδια στο πλαίσιο του παιχνιδιού...

Το πρόσθετο συρτάρι κάτω από το κρεβάτι μπορεί να λειτουργήσει ως αποθηκευτικός χώρος ή να αξιοποιηθεί ως δεύτερο κρεβάτι στην περίπτωση που υπάρχουν δύο παιδιά στο ίδιο δωμάτιο ή κρεβάτι για φιλοξενία.

Η χαμηλή συρταριέρα είναι μια ιδανική ιδέα για palyroom, διότι το παιδί μπορεί να έχει πρόσβαση στο έπιπλο και να αποθηκεύει τα παιχνίδια του. Τα καταπληκτικά μικροέπιπλα τραπεζάκι και καρεκλίτσες ...παιχνίδι για δύο.Είναι από τα έπιπλα που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά στο έπακρο. Διακοσμητικά θεματικά χαλιά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλος φέρτε την παιδική χαρά στο σπίτι σας . Κούνια, ποδηλατάκι, ξύλινο αλογάκι κουνια, παιδική σκηνή,

  • Η μοναδική  κούνια εσωτερικού χώρου Laro που προσαρμόζεται πανεύκολα και χωρίς τρύπημα στις πόρτες του σπιτιού σας, χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα ανάρτησης . Διαθέσιμα χρώματα: ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΠΛΕ, ΕΚΡΟΥ
  • Το καταπληκτικό παιχνίδι σαν περπατούρα - κούνια - ποδηλατάκι 3 σε 1,  για παιδιά από 9 μηνών έως 3 ετών, θα το βρείτε μόνο στα καταστήματα laro (τηλεφωνικές παραγγελίες ).
    Αποκτήστε αυτό το παιχνίδι,  για παιδιά που μόλις ξεκινούν να περπατούν, να απολαμβάνουν το παιχνίδι καθώς μετατρέπεται με την ανάπτυξη του παιδιού σε κούνια ποδηλατάκι χωρίς πετάλι.
    Εσείς, επιλέγετε το χρώμα για το τιμόνι και για τη βάση καθώς  οι ρόδες πάνε σετ με το χρώμα του τιμονιού.

    Προσοχή!...Το παιχνίδι είναι ειδικά κατασκευασμένο για μικρά παιδιά και οι τροχοί του δεν κάνουν γρατσουνιές στο πάτωμα του σπιτιού!
  • Παιδική σκηνή για να παίζει με τις ώρες...Ένα παιχνίδι που αντέχει στο χρόνο, είναι δημιουργικό, εξάπτει τη φαντασία και γίνεται η αγαπημένη μυστική κρυψώνα…. και αυτό είναι μόνο η αρχή… Με φαντασία οι ωραιότερες παραμυθένιες ιστορίες μόλις τώρα ξεκινούν...