Γραφεία και βιβλιοθήκες...Οργανώστε τη γωνιά του παιδιού σας…

Σύντομα τα σχολεία ανοίγουν και οι προετοιμασίες πολλές… Ο Σεπτέμβριος είναι αναμφισβήτητα ο μήνας των αποφάσεων, των στόχων και των αλλαγών. Είναι ο μήνας  που προγραμματίζουμε και οργανώνουμε ότι έχει να κάνει με το παιδί, τη μελέτη, το διάβασμα, τις δραστηριότητες και γενικότερα το πρόγραμμα του.

Όταν έρθει η ώρα να πάει το παιδί στο σχολείο το πρώτο πράγμα που θέλουμε να οργανώσουμε είναι η δημιουργία ενός προσωπικού χώρου. Η γωνιά του παιδιού, ο χώρος που θα μελετά με άνεση και ηρεμία.

Στην περίπτωση που το παιδί διαθέτει δικό του δωμάτιο, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τη διαμόρφωση αυτού του χώρου, με παιδικό κρεβάτι, παιδικό γραφείο και βιβλιοθήκη, είναι η πρώτες ιδέες που προτείνουμε.  Οι συνθέσεις είναι  προσαρμοσμένες στις δικές σας πραγματικές ανάγκες τόσο του χώρου όσο και των χρημάτων που θέλετε  να διαθέσετε. Τα έπιπλα στα καταστήματα της Laro φημίζονται για την ευελιξία τους, τις χρωματικές επιλογές τους και τη δυνατότητα προσαρμοστικότητας σε κάθε χώρο με τη προσθήκη ανάλογων ραφιών. Έπιπλα που θα διατηρηθούν πολλά χρόνια και εγγυόνται για την ποιότητα τους καθώς είναι φιλικά στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας.  Eίναι οικολογικά και έχουν σαν βάση το νερό.

Η επιλογή του παιδικού γραφείου είναι επίσης μια σημαντική απόφαση …

Υπάρχει η κλασική λύση αγοράς ενός γραφείου που να σας ικανοποιεί αισθητικά,  αλλά στα καταστήματα της Laro έχετε την επιλογή να διαλέξετε ένα ευέλικτο παιδικό γραφείο που εργονομικά και λειτουργικά είναι το καλύτερο για το μυoσκελετικό σύστημα του παιδιού. Ένα γραφείο που ρυθμίζεται ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού μέχρι και την ενηλικίωση του.

Είναι πολύ σημαντικό στο γραφείο του παιδιού να μην υπάρχουν πολλά ερεθίσματα και διαφορετικά αντικείμενα που θα τραβήξουν την προσοχή. Χρησιμοποιήστε κουτιά και φακέλους για να οργανωθείτε καλύτερα. Η ποικιλία σε χρώματα στα είδη οργάνωσης βοηθά αρκετά τα παιδιά. Ο πίνακας ανακοινώσεων επίσης είναι αρκετά βοηθητικός…Εάν δεν έχετε τον κατάλληλο χώρο, μπορείτε να τον πλαστικοποιήσετε και να τον κάνετε μεγάλο σουπλά για την επιφάνεια του γραφείου. Επίσης,  η μολυβοθήκη καλό θα ήταν να μην είναι γεμάτη, να έχει τα απαραίτητα, γόμες,  ξύστρα ενσωματωμένη με κάδο και μολύβια ξυσμένα.

Ο χώρος της βιβλιοθήκης καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δωμάτιο του παιδιού και σίγουρα ποτέ δεν είναι αρκετός καθώς μεγαλώνουν. Βιβλία του σχολείου όσο και εξωσχολικά  καθιστούν απαραίτητη τη χρήση ου. Συμπερασματικά, η σειρά ΝΗΡΙΤΟΣ περιλαμβάνει διάφορα συστήματα βιβλιοθήκης με ανοικτά η κλειστά στοιχεία, αλλά και γραφεία, ανεξάρτητα ή μη από αυτά. Εσείς θα επιλέξετε αυτό που σας καλύπτει.

Στην περίπτωση που το παιδί δεν έχει δικό του δωμάτιο μελέτης, τότε πρέπει να ορίσετε μια γωνιά του σπιτιού που θα είναι ο χώρος του. Μικρό γραφείο και τροχήλατη συρταριέρα είναι μια καλή αρχή!!!

Γραφεία και βιβλιοθήκες

  • Λευκό μοντέρνο γραφείο Lotta
  • Γκρι μοντέρνο γραφείο Lotta
  • Γραφείο λευκό ΤILI με 2 θέσεις ύψους για την επιφάνεια μελέτης, με πρακτικά συρταράκια αποθήκευσης και μοντέρνο design.  Διαστάσεις: Μ 116 / Β 65,7 / Υ 77, 3 εκ
  • Βιβλιοθήκη μοντέρνα λευκού χρώματος
  • Σύνθεση βιβλιοθήκης NΗΡΙΤΟΣ με επιφάνεια γραφείου, παράλληλη στον τοίχο. Αν θέλετε μελλοντικά μπορεί η μια στήλη να αποσπαστεί και αφού προστεθεί ένας ορθοστάτης να μετακινηθεί σε άλλο σημείο του χώρου ή και σε άλλο δωμάτιο. Διαστάσεις: Μ 145,6 / Β 60 / Υ 202,9 εκ
  • Δίστηλη βιβλιοθήκη με παράλληλη πλάκα γραφείου TILI
    Μ 183 / Β 60 / Υ 178,2 εκ
Λευκό μοντέρνο γραφείο
Γκρι μοντέρνο γραφείο Lotta
Γκρι μοντέρνο γραφείο Lotta
Βιβλιοθήκη μοντέρνα λευκού χρώματος
Δίστηλη βιβλιοθήκη με παράλληλη πλάκα γραφείου TILI
Γραφείο λευκό ΤILI
Σύνθεση βιβλιοθήκης NΗΡΙΤΟΣ